15,230 frågor

24,009 svar

9,299 användare

Jag är 20 år, min tjej är 15. Vi har varit tillsammans i över 6 mån nu utan att ha haft sex. Vi båda vill. Jag har en 16-17 cm ganska kraftigt tjock penis och hon är en rätt trång kort tjej på 155 cm. Hur ska vi göra för att kunna få in den?

Förspel har vi haft och hon blir ganska mycket våt... Flera matskedar skulle gå fyllas. Jag har fingrat henne med varierande 1-2 fingrar och det går bra för att kanske "öppna" henne mera. Vi älskar varandra otroligt mycket och åldern har aldrig varit ett problem. Vi är varandras bästa vän och båda har velat sen 4 månader tillbaka. Hittills har vi hållt på med penisen utanför och "gnidit" den och på så sätt har hon fått skönt och orgasmer men vi vill ha sex och vet inte vad vi ska göra. Tilläggas skall att även jag, 20 åringen är oskuld.
ställdes av Anonym
  

2 Svar

0 röster
föregående talare har mycket bra och vettigt att säga, jag skulle bara vilja tillägga några saker...
för det första är det inte bara samlaget som är sex, det du beskriver är presis lika mycket sex som om det förekom penetrering..
för det andra så kan jag komma med lite fler tips.. det är inte lika lätt att släppa in någon inuti sig som det är att tränga in i någon, hon har säkert en hel del föreställningar om hur det kommer att kännas presis som du.. tjejers föreställningar om det första samlaget är sällan lika possitiva som de killar har, och även om hon känner sig redo, eller om hon säger att hon känner sig redo ( inte alltid samma sak)så kan hennes undermedvetna rädsla få hennes muskelatur i underlivet att spänna sig vid blotta tanken på att en penis ska tränga in där. Fingrar är en helt annan sak, det har hon med största sannolighet testat själv och vet redan att det känns bra.
för det tredje vill jag komma med några förslag, nämligen: hitta en dildo som i storleken värkar överensstämma med din penis i styvt tillstånd och ge henne den för att i lugn och ro, när hon är ensam, själv ska kunna känna in detta nya. glidmedel är då ochså att rekomendera, och helst en dildo i något mjukt material, tex latex, då dessa både liknar riktiga penisar och i slidan mer känns som en riktig.
om ni vill närma er ett samlag gemensamt vill jag bara tipsa om att de första gångerna behöver faktiskt inte hela penis föras in, en bra början kan ju vara att bara föra in själva ollolnet och föra det in och ut... för att efter några sextillfällen föra den lite, lite djupare och efter ytterligare gången tid lite djupare.. på så vis kan hon succesivt vänja sig vid hur det känns och närvaron av sexuell stress behöver inte uppstå.
att låta henne rida presis som ovansående rekomenderat är också en bra ide! själva känslan av att överlämna kontrollen till någon annan kan vara mycket obehaglig om man inte riktigt vet vad som kommer att hända i känsloväg.
jag önskar er båda lycka till och hoppas att jag varit till någon hjälp!/javlaanka
besvarad av Anonym
0 röster
Det är bara att ta det lugnt och varligt, så löser det sig. Även om ni nu uppfattar henne som trång, så om Du inte är abnormt stor, så är det inget problem. Slidan anpassar sig väldigt. Hennes längd har absolut ingenting med saken att göra.
Ett litet mer personligt råd - Det kan ju ev göra lite ont för henne första gången om hon är oskuld. Det kan ni delvis underlätta om hon dels är ordentligt "våt" innan och dels om hon rider Dig. Ligg då helt still och låt henne sakta tränga ner över Dig. Då reglerar hon farten själv, så att det inte gör så ont direkt.
Ni verkar ha en vettig och öppen relation där ni kan prata med varandra.
Se bara till att använda kondom.
Var rädda om varandra.
mvh Ulwencreutz
besvarad av Anonym
...