15,230 frågor

24,009 svar

9,299 användare

kan det vara allergi? skaffade en katt för några veckor sedan och till och från har jag känt mig trött, matt och allmänt orkeslös är det nån sorts allergisk reaktion från mitt imunförsvar eller kan det vara depresion eller någon annan okänd åkomma jag

som jag fått, har inte kännt så här innan, det hela började c:a en vecka eller nåt efter jag skaffat katten, förrutom att jag tidigare haft en oförklarlig yrsel som kommer och går, som för några dagar sedan jag skulle gå ut i köket , det brusade i öronen och den här "flödet" av energi kom över mig som för några sec gjorde att jag inte kunde se något bara ett flammigt "gul grönt" balndat med lite blått täckte min syn, jag vet inte vad detta är och ingen vanlig   doctor har heller kunnat förklara detta fenomen dom skyller bara på vitamin eller näringsbrist eller vitamin brist,men även om jag äter frukt och grönt kommer det tillbaka titt som tätt,det kanske bör nämnas att när jag var liten åt jag medecin mot epelepci,men slutde med det när jag var 5-6 år, men det kan väl inte ha något med det hela och göra? det skulle vara otroligt uppfriskande att få lite seriösa svar "fakta" inga om/menetc..
ställdes av Anonym
  

3 Svar

0 röster
Om du haft fästingar i somras kan det var värt att kolla upp så att du inte fått Borrelia eller TBE.

Självklart kan vi inte ge "fakta" om ditt tillstånd här. Även om det skulle funnits en duktig läkare bland oss går det inte att ge en diagnos utan undersökning.
besvarad av Anonym
0 röster
Vissa av dina symptom kan stämma med kattallergi, men vi är inte specialister.
Kanske kan detta hjälpa dig:
http://www.katt.nu/spec-allergi .htm
besvarad av Anonym
0 röster
Förstår jag  det rätt att du har kontaktat flera läkare och dom trodde att du har vitaminbrist? Och att du själv inte tror det, utan att det kanske beror på katten.
Det här är inte rätt forum för medicinska frågor där flera läkare har gått bet.
Men eftersom du inte tycker du har fått hjälp och har en egen teori.
Håll dig ifrån katten en tid o se om den stämmer.
besvarad av Anonym
...