15,230 frågor

24,009 svar

9,299 användare

lurad på eniro vad ska jag göra?

jag har blivit lurad på enrio och det var dumt av mig att betala i förskott men jag gjorde det i allafall men jag vill ha alla möjliga åsikter o vad jag ska göra jag vet om man gör en polisanmälan då kommer polisen inte bry sig det säger alla men jag har han person nummer och den 4 sista han mammas, systrar,pappas personnummer VAD TYCKER NI?
ställdes av Anonym
  

3 Svar

0 röster
Håller med klagar.pyor om att ta kontakt med personen först och se om det finns en förklaring och det går att lösa, om det inte fungerar så tycker jag att du kan säga till att du kommer att anmäla personen till såväl Eniro (så dom förhoppningsvis kan försöka hindra att andra drabbas) som till polisen.

Att inte polisanmäla det är enbart dumt, tror att det många gånger skulle kunna ske en del om alla som drabbades anmälde brott för om det sker av en och samma person så är det högre chans att dom får möjlighet att ta tag i brottet...större härvor får ju ofta lättare resurser (vilket precis som klagar.pryor säger) vilket tyvärr är en brist hos polisväsendet även om det lätt känns som vanlig medborgare att dom bara "skiter i oss".
besvarad av Anonym
0 röster
Du bör nog förklara på vilket sätt du blivit lurad för att vi skall kunna hjälpa dig.
besvarad av Anonym
0 röster
Jag tycker du skall polisanmäla - det KAN ju hända att polisen bryr sig. (Om det t.ex. visar sig att samma person gjort det flera gånger.)

Förresten tycker jag att det är fel ord att säga att de inte "bryr sig". Troligare är väl att de inte hinner ta hand om alla bedrägerier.

Sedan kanske det kan löna sig att kontakta personen ifråga. Inte på något otrevligt sätt - men ändå - och undra vad som gick fel och hur de skall få din vara. (Jag misstänker att det är något du försökt köpa.) Kanske var det bara ett misstag och du kommer att få vad du betalat för. (Jag håller tummarna!)
besvarad av Anonym
...