15,230 frågor

24,009 svar

9,299 användare

Vad är grejen med Chilirec?

"Chilirec is an online Internet Radio Recorder which can record more than 350 internet radio stations, thus resulting in a huge personal collection of online mp3 songs."
(http://www.jeetblog.com/chilirec- excellent-source-free-online-musi c-mp3-songs/)

För att i all min meningslöshet ha något att reta mig på tog jag mig en funderare.

Sidan sysslar alltså med att multippel-banda massor av Internet-radiostationer, från den stund du väljer att sätta igång.

För varje person som kommer bandar den en separat samling. Junket lägger sig på hög. Det är inte musik man valt, det är inte musik som är liknande, det är sånt som sänds i dagsläget och tills vidare.

I dagens mediabrus undrar jag för det första varför? Vem vill ha alla radiokanaler bandade? Att mixa 311 radiostationer, OK, men gammalt bandat junk? Och dessutom inte way back, utan från den dag du börjat?

Varför ska det bandas från den dag man kommer - varför går det inte att lyssna från dag 1 då de började tjänsten åtminstone?

Jag förstår inte syftet med tjänsten, var är så förbaskat bra med den?
ställdes av Anonym
  

5 Svar

0 röster
Man kan få extra mycket mens om man äter sånt som innehåller mycket järn, men när det gäller choklad är det inte så. Angående varm dryck så finns det (vad jag vet) bara te som kan påverka mensen, det innehåller ett ämne som heter teofyllin. Teofyllin är urindrivande, men man får mindre mens av det (sägs det). I choklad finns det däremot teobromin, det är ett slags lyckoämne som även finns i vår kropp. Kroppens teobromin startar parningsprocessen (dvs. vi blir kära), men i choklad finns det inte tillräckligt av det ämnet för att få samma verkan. När man har mens brukar man ofta vara lite nere, så då äter man gärna choklad för att få i sig teobromin och må bättre. Att din mamma har påstått att man får mer mens av (varm) choklad är säkert bara en skröna, eller så vill hon inte att du ska äta för mycket choklad och gå upp i vikt... Vad vet jag?
besvarad av Anonym
0 röster
Dock så verkar det vara många kvinnor som får ett sug efter choklad vid mensen...och gärna mörk sådan...
besvarad av Anonym
0 röster
Mammor säger så mycket konstigt.

Regel 1A jag fått lära mig: Mammor kan ljuga, och gör det. Lita inte på din mamma.
besvarad av Anonym
0 röster
Frågan är vad din mamma menar som påstår något så felaktigt.
besvarad av Anonym
0 röster
Som jag fattar texten, väljer man sina egna låtar som bandas medan man lyssnar på dom.
besvarad av Anonym
...