bra fraga

Hur koppla in en 220V tvättmaskin där en 380V tvättmaskin suttit?

Som alltid när det gäller jobb som har med elektricitet att göra rekommenderar vi att ta hjälp av elektriker eller hantverkare som har stenkoll på just detta. Vi kommer guida dig till var du kan läsa vidare om detta ämne!

Byggahus.se har en forumtråd som tar upp hur du ska tänka när du går från 220V till 380V tvättmaskin. Ta i beaktning att vår frågeställning är ”tvärtom”, men tips och tankegångar kan du ändå få ut av den läsningen.

På Svenska Elektronikforumet kan du läsa om inkoppling av tvättmaskin: 3-fas eller ej?.

Behöver du hjälp med att koppla in 220V-tvättmaskin?

Som vi skrev i första stycket är det av yttersta vikt att anlita branschkunnig personal när du ska koppla in din tvättmaskin. Det gäller oavsett om det är en tvättstuga som ska installeras i ditt hem eller i källaren på en bostadsrättförening. Tvättstuga och frågor kring ämnet är Tvättstuga.se expertisområde, vilket namnet skvallrar om. Det kommer ut på korta punktuppdrag eller så tar de sig an att renovera din tvättstuga från start till mål med sin helentrepenad-lösning. Det gör dessutom ett kostnadsfritt besök i er tvättstuga om ni vill komma igång och bekanta er med varandra!